Voordelen van het lidmaatschap

Een FEE-lidmaatschap biedt tal van voordelen. Wij zetten er voor u een aantal op een rij.

 

FEE biedt praktische steun

Onze juristen zijn op verschillende terreinen thuis. Daarom kunnen wij u een brede waaier aan praktische steun aanbieden. Zo kan u bij ons terecht voor persoonlijk advies bij problemen met milieu of fiscale administratie. U krijgt concrete ondersteuning in uw relaties met werknemersorganisaties en wanneer er zich binnen uw bedrijf personeelsproblemen voordoen, kan u bij ons terecht voor juridische ondersteuning. Daarnaast adviseren onze juristen u bij de opstelling van verkoopcontracten, arbeidscontracten en algemene verkoopvoorwaarden.

 

 

FEE overlegt, beïnvloedt en brengt mensen samen

FEE staat in voor de verbetering en de beïnvloeding van de sociaal-economische omgeving van haar leden. Hiervoor ondernemen wij concrete acties zoals lobbying. Daarnaast rekenen wij de opwaardering van de sociale verstandhouding in de bedrijven tot een van onze kerntaken. Ook onze netwerkfunctie speelt een prominente rol in onze activiteiten.

 

FEE informeert

FEE bezit heel wat informatie die nuttig kan zijn voor haar leden. Zo informeren we u te gepasten tijde over wijzigingen in de milieureglementeringen. Wij bieden u eveneens de mogelijkheid om de markt te leren kennen via statistieken en volgen de evolutie van de sociale wetgeving voor u op de voet.

Ook de markt- en loontendensen in uw sector ontsnappen niet aan onze aandacht. Alle bewegingen en hot topics in uw sector communiceren wij onmiddellijk.

 

Dankzij een FEE-lidmaatschap stimuleert u uw onderneming. U beschikt over de mogelijkheid om uw problemen met de overheid te bespreken, u ontwikkelt een gunstig klimaat voor uw onderneming en bovendien stelt uw lidmaatschap u in staat om mee te werken aan de totstandkoming van normen.

 

          Kortom, uw bedrijf doet het gewoon beter.